Измина поредната година…

Още една година е на път да се изтъркули точно толкова неусетно, колкото и започна. Равносметка не бих искал да правя, но може би за мен това беше една умерено добра година, в която, ако трябва да бъда честен, почти не се разделях с късмет във всяко едно отношение. Спокойна година, в която всичко се случваше по план и изненадите бяха инцидентни. Хубаво е, когато успяваш да контролираш нещата, макар че не винаги се получава.

Бях изключително послушен! Абсолютен и неоспорим факт. Затова и Дядо Коледа, и Дядо Мраз решиха да ме зарадват за празниците с много и най-различни неща, които определено твърдя, че съм си заслужил напълно 🙂 .

Пожелания за Новата година… здраве. И повече хубаво време, с креативен вятър, който да образува по-фотогенични облачета за пейзажите. И повече свободно време за тях. И верни и добри приятели, с които да ги преследваме. И едни снегоходки ако може… 🙂

Казват, че трябвало да си признаем поне една грешка. Готов съм! Не намирах достатъчно време, особено през втората половина от годината, за да поддържам блога си. Ще направя нужното да се поправя.

През новата 2014 година бъдете здрави и вярвайте повече в себе си. Бъдете взискателни към това, което правите и се стремете да бъдете най-добрите. Приемайте всичко лично, иначе просто не си заслужава. Правете добро навсякъде около вас, в големи количества и от сърце. За награда приемайте само усмивка. Животът ще ви отвърне със същото. Рано или късно!

Leave a Reply