За мен
За мен накратко…

Не съм убеден до колко е удачно аз да говоря за себе си или пък да споделям скучна автобиографична информация, затова ще задоволя случайното ви любопитство с абсолютния минимум, пък ако някой прояви интерес за подробности – да събере смелост и да попита.

Казвам се Калоян Сухоруков, роден съм в гр. Бургас през лятото на 1983-та година, а от 2002-ра до настоящия момент съдбата ми отреди да живея в гр. Пловдив. Юрист съм по професия, но ежедневието ми често е изпълнено и с други, по-забавни занимания.

Обичам природата, фотографията ми е сериозно хоби от вече петнадесетина години и на тези две неща отделям по-голямата част от свободното си време.

В миналото съм се занимавал с частен бизнес, работил съм около 3 години в Дирекция за национален строителен контрол – Южен централен район, а към момента съм част от екипа в кабинета на д-р Андрей Ковачев, член на Председателството на Европейския парламент, заместник-председател на Групата на ЕНП в Европейския парламент и ръководя Европейския информационен център на членовете на Европейския парламент от ЕНП/ГЕРБ в гр. Пловдив.

От края на 2015-та година осигурявам и юридическа помощ на кмета на район „Централен“ при Община Пловдив.